Registrera
Inlarning på twitter Inlarning på facebook

Inlarning

Sök bland ämnen

Hitta den perfekta handledaren


Inlarning gör hela processen med att hitta handledare snabb och enkel. Gå med Inlarning och hitta din perfekta handledare idag!

Bläddra igenom vår lista över tusentals registrerade handledare helt utan kostnad.

Att välja rätt handledare

Genom att använda vår sökfunktion, du kommer att kunna hitta ett antal lämpliga handledare som arbetar inom ditt postnummerområde. Du kan sedan skicka meddelanden till dessa handledare och ställa frågor till dem. När du har skickat ett meddelande kommer vi att skapa ett konto åt dig.

 • Ange ditt postnummer för att se en lista över alla handledare i närheten av dig.
 • Diskutera lektionsplanering, och specifika ämnen du vill undervisning i.
 • Kontakta så många handledare du vil genom vår webbplats, utan kostnad.
 • Läs feedback och omdömen från tidigare elever.

Hur jämför vi?

Vi tar en enkel engångsbetalning för en handledares kontaktuppgifter. Vi tar inte ut någon löpande provision från handledare som många andra företag gör, eftersom detta alltid leder till handledare höjer sitt timpris, och överlåter kostnaden på eleven.

 • Inga registreringsavgifter - du kan registra dig utan kostnad, och bläddra bland och kommunicera med hela vår databas av tusentals handledare.
 • Betala online säkert med PayPal, även om du inte har ett PayPal-konto.
 • Vissa av våra handledare ger också en rabatterad första lektion när du köper deras uppgifter.
 • Sedan 2005 har Inlarning hjälpt tusentals elever att hitta rätt handledare.

De flesta undervisningsföretag väljer en handledare åt dig, baserat på vad de tror vara lämpligt. Inlarning fungerar inte på det sättet: Vi tror att föräldrar eller elever själva kan bedöma det bäst själva. De vet det bättre själva vem som är rätt handledare för dem, istället för en bedömare på ett företag.
De flesta företag ar ut provision, som innebär en del av handledarens inkomster. Detta har den effekten att det avsevärt driver upp handledarens timpriser, och innebär att handledaren måste kompensera inkomstbortfallet. Då hamnar kostnadsökningen hos eleven; och med pågående lektioner, kan dem samlade kostnaden blir ganska hög. De timpriser som registrerade handledare har på Inlarning, är lägre än handledare på andra företag, eftersom de har full kontroll över sina priser, och vi tar inte ut någon provision från dem.

Tabellen nedan illustrerar en jämförelse av kostnaderna mellan handledare hos Inlarning och ett vanligt utbildningsföretag

 Inlarning (genomsnittligt pris)Utbildningsföretag (genomsnittligt pris)
Hittelön£24£0 - £60
12 x 1 timmars lektioner£252 *£480 - £720
Totalt (12 lektioner)£276£480 - £780

Dina besparaingar: £204 - £504 per termin (1 lektion per vecka under 12 veckor)

*  Observera att dessa priser baseras på våra handledares genomsnittliga (April 2015)
†  Olika kostnader från företag som vi kontaktade i vårt urval.

2. Booking Tutors

Tutors who signed up after 1st April 2019 become part of our booking system, which means we collect between 15%-25% of the tutors rate (or £4.00 for tutors who rate falls below £16.00 per hour). We believe this rate is substantially lower than most other agencies. The benefits for tutors on our commission structure is as follows;

 • You do not need to purchase their contact details, meaning there is no upfront fee.
 • We manage the whole booking process, and collect payments for the tutor, so you do not need to worry about transferring money or bringing cash to your lessons.
 • Scheduling lessons is easy to manage through Tutor Hunt, if you need to reschedule or cancel lessons it can easily be updated through our system, your tutor is automatically notified.

FAQ

Vanliga frågor för elever

användarnamnlösenordSkickaJag har inget kontoNamnFörnamnPostnummer

Hur kontaktar jag en handledare genom Inlarning?

Du kan starta direkt, även om du inte är registrerad hos oss. Allt du behöver göra är att klicka på knappen `Sök` överst på sidan. När du har angett dina kriterier, till exempel det ämne du vill ha undervisning i, den akademiska nivån (GCSE, A-nicå etc), och ditt postnummer, visas en lista med lämpliga handledare i ditt område.

I sökresultatet kan du klicka på handledarens namn för att visa deras profilsida. Att kontakta handledaren i detta steg är snabbt och enkelt: Om du inte är registerad ännu hos oss, klicka på den görna knappen `Inte medlem` överst till höger på skärmen. Efter att du har angett dina uppgifter i de obligatoriska fälten (adress, namn etc.) kan du skriva ett meddelande direkt till handledaren i fältet nedan. Om du redan är registrerad hos oss, ange dina inloggningsuppgifter innan du skriver ditt meddelande till handledaren.

LösenordBekräfta lösenord

Vanliga frågor för handledare

Hur registrerar jag mig som handledare?

För att skapa ett elev/handledarkonto på Inlarning, klicka på den gröna knappen registrera som finns under knappen `logga in`. Det är kostnadsfritt att skapa ett konto på Inlarning!

Vad gör jag om jag glömt mitt användarnamn/lösenord?

Har du glömt ditt användarnamn och lösenord? Oroa dig inte! Klicka på glömt användarnamn om du är osäker på ditt användarnamn. Klicka på glömt lösenord om du är osäker på ditt lösenord. Vi skickar dig e-post med instruktioner om hur du återställer dessa.

Vem ser min personliga information och dokumentation?

Dina personuppgifter och din dokumentation kan inte ses av andra användare. Din profil visar endast ditt förnamn, bostadsort, ämnen, timpriser, kommentarer om dig själv och tillgänglighet. Kontaktuppgifter för en handledare visaas bara när en elev köper en handledares kontaktuppgifter. Dessutom kan din dokumentation bara ses av vårt verifieringsteam som granskar dina autentiseringsuppgifter och avgör om de uppfyller våra kriterier för godkännande.

Var hittar jag mina meddelanden?

Dina meddelanden finns på din sida `mina förfrågningar`. Se till att vara inloggad - klicka sedan på `medlemsområde` och `mina förfrågningar`. Du kan läsa alla meddelanden du har skickat och tagit emot från elever/handledare.

Vad gör jag om min elev inte meddelar mig?

Ytterst är det eleverna själva som avgör om de vill ha dig som handledare - kanske är ditt timpris lite för högt, eller kanske du kan öka det avstånd du är beredd att resa. Att ladda upp dokumentation som kavlifikationer och någon form av ID, har visat sig kunna öka möjligheterna för handledare att få fler elever. Ge inte upp, vi är säkra på att det finns många elever där ute som snart kommer att få utnyttja dina undervisningsexpertis. Du kan ta reda på hur många elever som visat din profil genom att visa sidan "vilka har hittat mig" på ditt konto - det ger dig en möjlighet att ta initiativet och kontakta dem.

Kommer mitt meddelande fortfarande att gå igenom om jag väljer att inte acceptera en elev?

Ja, alla meddelanden skickas till eleven. Genom att välja `nej` hindrar bara eleven att köpa dina kontaktuppgifter. Vi uppmuntrar våra handledare att ta reda på mer information om studentens krav innan de accepteras. Så när du väljer att inte acceptera en student kommer dina meddelanden fortfarande att skickas.

Behöver jag ett CRB/DBS-certifikat?

Om du har ett CRB/DBS-certifikat rekommenderar vi att du laddar upp det, då det kommer att stärka din profil och göra den mer tilltalande för elever, särskilt föräldra till blivande elever.

Hur skaffar jag ett CRB/DBS-certifikat?

En CRB/DBS-certifikat kan endast erhållas genom en arbetsgivare. Vi är medvetna om att alla handledare inte kan skaffa ett sådant på grund av detta. Observera att din profil fortfarande kommer att vara aktiv även om du inte kan skaffa ett CRB/DBS-certifikat. Om du kommer att handleda studenter under 18 år ska du se till att en förälder eller vårdnadshavare är närvarande.

Vilka CRB/DBS-certifikat accepterar vi?

Vi accepterar engelska och skotska utökade CRB/DBS-certifikat.

Hur laddar jag upp dokument?

Du kan bli en verifierad handledare genom att ladda upp relevant dokumentation såsom dina kvalifikationer, foto-ID och DBS. Klicka på `medlemsområde` och `verifiering` för att ladda upp dina uppgifter. Se till att dina dokument är läsbara!

Hur skyddas mina personliga dokument?

Hos Inlarning tar vi dina uppgifter och integritet på största allvar, vi är registrerade hos Informationskommissionären. Vi krypterar alla personliga dokument som laddas upp på våra servrar och och dessa kan endast visas av våra administratörer. Dessa dokument visas aldrig för några elever.

Hur lägger jag till en artikel?

Att skriva artiklar hjälper till att färbättra din profil! För att få en uppfattning om vad man kan skriva om, gå till resurssidan. Kom ihåg att detta måste vara ditt arbete och inte kopieras från någon annan webbplats, text bok eller annan plats. För att lägga till din artikel, klicka på `medlemsområde` och `artiklar`. Du kan inte ladda upp filer eller bilder så du får kopiera och klistra in ditt arbete.

Hur redigerar jag mina ämnen och priser?

För att redigera dina ämnen och priser, gå till medlemsområde, och klicka på `mina ämnen`. Du kommer att se en ikon med en penna och papper som tar dig till en sida där ämnen och priser kan ändras.

Hur inaktiverar jag mitt konto temporärt?

Om du inte längre är tillgänlig för elever, kan du inaktivera ditt konto temporärt. Det hindrar elever att kontakta dig, och ett meddelande visas på på din profil som talar om att din profil är otillgänglig. För att tillfälligt avaktivera ditt konto, gå till medlemssidan och klicka på `integritet`. Här kan du ändra din `profilstatus` från aktiv till inaktiv. Om du vill att ditt konto ska aktiveras på nytt följer du samma procedur.

Andra vanliga frågor

Har ni en partner-tjänst?

Ja - besök Inlarning partners för ytterligare information.

*  Register Now

© 2005-2019 Inlarning - All Rights Reserved

Integritet | Upphovsrätt | Användarvillkor
laddades på 0.016 sekunder
twitter    facebook